“Een vergunningenstop lijkt met dit akkoord afgewend”

“Een vergunningenstop lijkt met dit akkoord afgewend”

Voka – KvK Limburg is opgelucht met stikstofakkoord

Voka – KvK Limburg reageert bijzonder opgelucht op het stikstofakkoord dat in de schoot van de Vlaamse regering is bereikt. De definitieve programmatorische aanpak stikstof biedt rechtszekerheid voor Limburgse bedrijven en legt de basis om een vergunningenstop af te wenden. Het akkoord voorziet in een evenwicht tussen de belangen van de industrie, de natuur en de landbouw.

“We drongen vanuit Voka – KvK Limburg er in de laatste maanden herhaaldelijk op aan om snel een definitieve oplossing uit te werken voor het stikstofprobleem. We zijn blij met het bereikte akkoord. We rekenen er nu op dat ook de volgende stappen om dit akkoord uit te voeren snel worden genomen in de Vlaamse regering en in het Vlaams parlement. Toekomstige infrastructuurwerken en projecten van onze bedrijven in Limburg hebben namelijk rechtszekerheid nodig binnen onze Limburgse economie”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

 

 

Over Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden-ondernemingen. Gesteund door de hele Voka-organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen. Met meer dan 3.100 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in Limburg.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt