Skip to Content
Voka - KvK Limburg zoekt innovatieve bedrijven: “Keert u straks huiswaarts met de Innovatie Award 2021?”

Voka - KvK Limburg zoekt innovatieve bedrijven: “Keert u straks huiswaarts met de Innovatie Award 2021?”

Bent u een Limburgse onderneming met oog voor innovatie? Bekroon dan uw vernieuwingsdrang met de Innovatie Award van Voka – KvK Limburg en het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Bedrijven die het afgelopen jaar een innovatief product of innovatieve dienst lanceerden, kunnen zich kandidaat stellen tot en met dinsdag 9 november 2021.

“Limburg moet een inhaalbeweging maken om mee te zijn met het Europese koppeloton inzake digitale transformatie en innovatie. Dit vereist een ingesteldheid van continue verandering ten dienste van je klant, en dat vraagt een digitale en innovatieve versnelling”, steekt Cathérine Dreesen, directeur internationalisatie en innovatie bij Voka – KvK Limburg van wal. “Vandaar dat we met onze Innovatie Award de bedrijven op dat vlak wat willen motiveren.”

U2P Group

Vorig jaar werd U2P Group uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van Limburg. (zie foto) De U2P Group bestaat onder meer uit de ondernemingen Futech en iLumen. Futech zag in 2008 het levenslicht en specialiseert zich vanuit een ingenieursbenadering in de installatie van zonnepanelen op de Belgische residentiële en industriële markt. iLumen is een internationaal opererende onderneming die focust op de ontwikkeling en commercialisatie van productinnovaties die bijdragen aan de optimale werking van zonnepaneleninstallaties. “U2P Group toont dat je ook als Limburgse kmo met innovatie het verschil kan maken op een internationale markt”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Stel je kandidaat!
Alle ondernemingen en organisaties, gevestigd in Limburg, kunnen zich kandidaat stellen voor de Voka Innovatie Award. Innovaties kunnen van strategisch, procesmatige of product-technische aard zijn.  Bovendien moeten ze reeds geïmplementeerd zijn. Alle informatie en het inschrijvingsformulier is te vinden op www.voka.be/innovatie-award

 

 

Over Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden-ondernemingen. Gesteund door de hele Voka-organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen. Met meer dan 3.100 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in Limburg.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt