Winterse Chambers Trophy ontvangt 85 teams in Trixxo Arena

Winterse Chambers Trophy ontvangt 85 teams in Trixxo Arena

Grootste teambuildingscompetitie van Limburg is terug na coronapauze

Na een coronabreak van drie jaar is de befaamde Chambers Trophy van Voka – KvK Limburg terug van weggeweest. Maar liefst 85 teams van verschillende bedrijven over heel de provincie strijden vandaag in de grootste teambuildingscompetitie van Limburg voor eeuwige roem. Met als thema “Après-ski” worden de deelnemers in de Hasseltse Trixxo Arena ondergedompeld in winterse sferen, het is de ideale opstap richting het eindejaar. “We zijn bijzonder opgetogen om na de coronamiserie opnieuw dit evenement te kunnen organiseren voor onze Limburgse bedrijven en al hun medewerkers. Op deze manier versterken we het groepsgevoel, laten we bedrijven samenwerken maar zorgen we vooral voor een toffe en leuke ervaring voor de deelnemers én hun supporters”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

“Jetzt geht's los!” Het is van 2019 geleden dat Voka – KvK Limburg de Chambers Trophy mocht organiseren. Door de coronapandemie werd het grootste teambuildingsevent voor bedrijven in Limburg even in de koelkast geplaatst, maar daar mag het vandaag opnieuw uit. Of toch niet?! Want voor de 23ste editie steekt de Chambers Trophy in een winters jasje. Zo is de Trixxo Arena in Hasselt omgetoverd tot een doldwaas winterparadijs met tien uitdagende proeven die onze deelnemers ongetwijfeld zullen verwarmen, zeg maar gerust doen zweten.

“We zijn bijzonder blij dat 85 teams van bedrijven over heel Limburg zich hebben ingeschreven voor onze eerste Chambers Trophy na de coronabreak. Samen met hun enthousiaste supporters en een hele bende sfeermakers zullen meer dan 800 mensen voor een fantastische sfeer zorgen in de Trixxo Arena”, stelt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Story image

Teamspirit en Glühwein

Onze deelnemers moeten zich dus bewijzen in tien uitdagende proeven. Er is ook een VIP-proef voor bestuurders en een speciale supportersproef voor de aanwezige harde kern. Naast het team met de meeste punten worden ook de nummers twee en drie in de bloemetjes gezet. Ook het beste damesteam wordt op het hoogste schavotje gehesen. De voorlaatste in de ranking gaat dan weer met onze beroemde ‘Poedelprijs’ naar huis. Na de proeven kunnen deelnemers en supporters volledig losgaan tijdens onze Après ski-Afterparty.

“Met onze Chambers Trophy willen we bedrijven letterlijk samenbrengen, bestuurders en medewerkers. Net als in een onderneming zullen ze moeten samenwerken om de overwinning binnen te halen, al gebeurt alles natuurlijk in een toffe en ontspannen sfeer. Met dit teambuildingsevent willen we de zorgen van morgen even doen vergeten, de groepsgeest versterken en laten zien dat we één grote ondernemersfamilie zijn in Limburg”, aldus Johann Leten.

Einde persbericht

 

 

 

Over Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden-ondernemingen. Gesteund door de hele Voka-organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen. Met meer dan 3.100 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in Limburg.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt