“Voka One” is geboren: Ontdek hét exclusieve netwerk voor eigenaars-ondernemers in Limburg 

“Voka One” is geboren: Ontdek hét exclusieve netwerk voor eigenaars-ondernemers in Limburg 

Voka – KvK Limburg kondigt met trots de geboorte van ‘Voka One’ aan, het allereerste netwerk exclusief voor eigenaars-ondernemers in Limburg. Geboren uit een gezamenlijke visie en ambitie om tegemoet te komen aan de behoeften van eigenaars-ondernemers wil Voka One inspireren, verbinden en enthousiasmeren. “Met voorzitter Stijn Martens (Hands Mediarouting) en ondervoorzitter Marion Van Zon (Horeca Van Zon) zetten we samen groei en succes centraal, en creëren we aan de hand van inspirerende sessies en betekenisvolle activiteiten unieke kansen voor eigenaars-ondernemers in onze provincie”, zegt Ellen Olislagers, directeur eigenaars-ondernemers van Voka – KvK Limburg. 

In een razendsnel veranderende wereld komen ondernemers steeds vaker voor grotere uitdagingen te staan. De recente crisissen, veranderingen in de arbeidsmarkt en de snelle technologische ontwikkelingen hebben geleid tot nieuwe behoeften bij ondernemers. In deze veranderende maatschappij hebben bedrijfsleiders elkaar meer dan ooit nodig. Daarom houdt Voka – KvK Limburg een nieuw netwerk boven de doopvont: ‘Voka One’. 

‘Voka One’ vormt het eerste koepelnetwerk voor eigenaars-ondernemers, waar netwerken, ervaringsuitwisseling en het bevorderen van zakelijke relaties samenkomen. We bieden enkele succesvolle evenementen van Voka - KvK Limburg onder de vlag van ‘Voka One’ aan, zoals Onder Ondernemers en Family Business Happening. Daarnaast zullen we ook geheel nieuwe, prikkelende en inspirerende evenementen organiseren, met als doel om onze leden échte meerwaarde te bieden. 

“Voka One is niet zomaar een zoveelste netwerk, maar een ambitieuze beweging van ondernemers die uit een gezamenlijke ambitie en visie tegemoet wil komen aan de behoeften van eigenaars-ondernemers in Limburg”, vertelt Ellen Olislagers, directeur eigenaars-ondernemers van Voka – KvK Limburg. “In dit nieuwe netwerk staan groei en succes centraal, en willen we aan de hand van inspirerende sessies en betekenisvolle activiteiten unieke kansen creëren waar collega-ondernemers écht iets aan hebben”, zeggen Stijn Martens (Hands) en Marion Van Zon (Van Zon), respectievelijk voorzitter en ondervoorzitter van Voka One.  

De stuurgroep bestaat uit Stijn Martens (Hands), Marion Van Zon (Van Zon), Pieter Vansynghel (Youston), Frederik Knapen (Medialife), Eef Possemiers (HCMvision), Bart Lambrecht (LNS), Johan Dehaese (Dehaese & Dehaese Advocaten), Mark Ponet (ITC Belgium), Jef Keijers (Sizzle Distribution), Rik Zweegers (Crème de la crème) en Filip Colson (Colson Plus). 

Het eerstvolgende event onder de vlag van Voka One is Onder Ondernemers bij Essec op maandag 11 september.  

Meer info over Voka One: https://www.voka.be/netwerk-voka-one

Einde persbericht

   

 

Over Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden-ondernemingen. Gesteund door de hele Voka-organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen. Met meer dan 3.100 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in Limburg.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt