Skip to Content
Wie wordt de opvolger van Idearté?

Wie wordt de opvolger van Idearté?

Voka – KvK Limburg maakt genomineerden HR-award bekend

ElaN Languages, Tectum Group en Victus Sales. Dat zijn de drie genomineerden voor de HR-award van Voka – KvK Limburg. Met deze onderscheiding wil Voka – Kamer van Koophandel Limburg ondernemingen belonen voor hun duurzaam personeelsbeleid. “Want zonder mensen heb je geen bedrijven. Menselijk kapitaal is namelijk één van de succesfactoren binnen een onderneming”, stelt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. De winnaar van de HR-award wordt op vrijdag 21 oktober bekendgemaakt, niet toevallig op de Dag van HR.

Wie inzet op HR, zet in op economische groei in onze maatschappij. Want medewerkers zijn de steunpilaren die een onderneming maken en doen groeien. En dus is een krachtig, duurzaam en inclusief HR-beleid van onschatbare waarde voor een onderneming. Het zorgt ervoor dat je medewerkers zich goed en gewaardeerd voelen binnen de organisatie, dat ze gemotiveerd en efficiënt hun job uitoefenen én dat ze binnen een duurzame loopbaan alles in handen hebben om hun talenten verder te ontwikkelen.

“Het is dit HR-beleid dat wij vanuit Voka – KvK Limburg ondersteunen en promoten bij onze bedrijven”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “Tegen het licht van de huidige arbeidsmarktkrapte kan een duurzaam en flexibel HR-beleid een belangrijk verschil maken om talent aan te trekken en aan boord te houden. Via ons traject Welt proberen wij samen met bedrijven een toekomstgericht HR-beleid uit te stippelen met aandacht voor talentmanagement en inclusie. Daarnaast hebben we onze HR-netwerken waarin we professionals samenbrengen om ervaringen en kennis uit te wisselen, kennis die we ook proberen te verspreiden via onze vele HR-opleidingen die we organiseren bij ons én bij de bedrijven zelf.”

Wie van de drie?

Om de kracht van menselijk kapitaal te benadrukken en bedrijven die hier aandacht aan besteden in de schijnwerpers te plaatsen reikt Voka – KvK Limburg jaarlijks de HR-award uit. Ook dit jaar maken opnieuw drie Limburgse ondernemingen kans op deze mooie erkenning. Uit de vele dossiers die werden ingediend selecteerde de jury op basis van verschillende criteria zoals HR-visie, strategie, welzijn, diversiteit, employer branding en in-en uitstroom deze drie genomineerden: (in alfabetische volgorde)

De eerste genomineerde is ElaN Languages. De onderneming uit Heusden-Zolder is al meer dan dertig jaar een onestopshop voor taalondersteuning. Gespecialiseerd vertaalwerk, copywriting, voice-over en ondertiteling behoren tot de kerntaken. Via haar wereldwijd netwerk van vertalers, copywriters en stemacteurs bied het ondersteuning bij elke (ver)taalvraag. Hoewel het bedrijf over de hele wereld met 2.000 freelancers werkt wordt de verbondenheid met elkaar hoog in het vaandel gedragen.

Het Genkse bedrijf Tectum Group is genomineerde nummer twee. De onderneming is expert in de constructie van daken, gevels en balustrades en zorgt voor een totaal begeleiding, van ontwerp tot renovatie. De aanpak is gebaseerd op familiale waarden en gericht op de lange termijn, en net daarom is Tectum Group een betrouwbare partner voor professionele klanten. Dankzij interactie van de medewerkers en het delen van kennis met specialisten en de stakeholders komt het bedrijf naar eigen zeggen altijd tot kwalitatieve en innovatieve oplossingen op maat van de klant.

Victus Sales is de derde genomineerde voor onze HR-award. Het callcenter in Genk heeft maar één focus: bedrijven en hun klantenbestand doen groeien door gerichte telefonische prospectie. Met een directe aanpak en efficiënte belcampagnes vult het bedrijf de agenda van salesteams met kwalitatieve B2B-afspraken. Hier rekent het op een jong en dynamisch team van medewerkers die elk specialisten zijn in hun vak en ervoor zorgen dat het bedrijf nog meer klanten beter kan helpen en ondersteunen.

Een van deze drie ondernemingen wordt de opvolger van communicatiebureau Idearté. De laureaat wordt bekendgemaakt tijdens ons HR-event op vrijdag 21 oktober in het XPand in Beringen op de Dag van HR.

Meer info over het evenement: https://www.voka.be/limburg/dag-van-hr

Einde persbericht

 

 

Over Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden-ondernemingen. Gesteund door de hele Voka-organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen. Met meer dan 3.100 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in Limburg.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt